elisa reissailee

HiperDino

Okei, myönnetään noi kaikki kassit eivät olleet tulossa mun keittiöön(vain puolet). Mut tämä käyköön selityksenä siitä mitä olen työn ohella tehnyt. Syönyt ja nukkunut. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
(Myönnetään sekin et on sitä  jotain muutakin tehty, mut niistä sitten paremmalla ajalla)

23 vuotta syntymäni jälkeen..

löysin itseni Fuerteventuran saarelta. Naapurisaarelle ei ole matkaa Lanzaroten eteläkärjestä kuin 15km, mutta täältä Puerto del Carmenista merimatkaa kertyy hiukan enemmän. Eli sellaisen tunnin saa keikkua katamaraanin kyydissä ennen kuin saapuu Corralejon satamaan.

Aikas karu ja kuiva oli tuo naapurisaarikin, tulivuoria ja merta. Silmille kyllä meinas hyppiä, kun kaikki talot eivät olleetkaan yhdenmukaisesti valkoisia, vaan vierekkäin [...]

Kotoisa koti – ehkä hiukan vanhahtava :D

Kämppäni on oikein mainio, hyvällä paikalla, mut liikenteen melu ei pahemmin haittaa. Tällä hetkellä oon pystynyt levittäytymään 2h+olohuone+baarikeittiö käsittävään asuntoon hyvinkin leveästi(asun yksin). Miinukseksi voin mainita, että eteisessä ei ole säilytystilaa kengille, joten käytävä olohuoneeseen on reunustettu pitkällä rivillä enemmän ja vähemmän kopisevilla jalkineilla. Plussana mulla on mukavan leveä parisänky..

Tässä siis kuva terassista. [...]