elisa reissailee

11  12 2008

23 vuotta syntymäni jälkeen..

löysin itseni Fuerteventuran saarelta. Naapurisaarelle ei ole matkaa Lanzaroten eteläkärjestä kuin 15km, mutta täältä Puerto del Carmenista merimatkaa kertyy hiukan enemmän. Eli sellaisen tunnin saa keikkua katamaraanin kyydissä ennen kuin saapuu Corralejon satamaan.

Aikas karu ja kuiva oli tuo naapurisaarikin, tulivuoria ja merta. Silmille kyllä meinas hyppiä, kun kaikki talot eivät olleetkaan yhdenmukaisesti valkoisia, vaan vierekkäin pystyi näkemään koko sateenkaaren värikirjon. Muistui hyvin mieleen ensimmäinen päivä kun tänne saarelle saapui ja kaikkialla oli vain valkoisia matalia taloja. Parin kuukauden jälkeen on silmä pikkuhiljaa alkanut löytämään niitä pieniä eroavaisuuksia, mistä voi päätellä kadunkulman ja miettiä mihin päin kääntyä. Onneks ei oo isompi paikka. 

Mutta palatakseni aiheeseen tuonne naapurisaarelle ja syntymäpäivääni. Voin sanoa käyneeni pienoissaharassa. Niinhän sitä ainakin markkinoidaan. :)

Kuvassa taustalla näkyy kansainvälinen opas Tony, joka reippaasti aamulla toivotti huomenet suomeksi ja retken aikana myöskin muutamia muita hassuja lausahduksia. Ja katamaraanin kovin keikkuessa ja pomppiessa lausahti mikkiin; no panic, no panic; remember titanic. Se varmasti lohdutti kaikkia niitä ihmisiä, joilla edessään oli oksennuspussi.

Lisää kuvia naapurisaarelta tulossa taasen joku päivä…


4 Responses to “23 vuotta syntymäni jälkeen..”

  1. Olet siis poistunut saareltasi muuallekin kuin kalastamaan? Eli siis naapurisaarelle. Mantereella et ole tainnut viime aikoina käydä?

  2. Eipä ole juuri ehtinyt mantereella käymään. Ehkä jos sais muutaman päivän vapaata keväällä, niin vois lähteäkin käymään mantereella.. Oottekos tulossa tännepäin..?

  3. k> Oottekos tulossa tännepäin..?
    Täytyy katsoa, koska on seuraava äkkilähtö….

  4. ibuvopos…

    Tiffany Lokoski Bikini

Leave a Reply

« »