elisa reissailee

11  12 2008

HiperDino

Okei, myönnetään noi kaikki kassit eivät olleet tulossa mun keittiöön(vain puolet). Mut tämä käyköön selityksenä siitä mitä olen työn ohella tehnyt. Syönyt ja nukkunut. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

(Myönnetään sekin et on sitä  jotain muutakin tehty, mut niistä sitten paremmalla ajalla)


4 Responses to “HiperDino”

  1. Hauskan näköisiä kasseja… Valitsitko kaupan niiden perusteella? Tai sitte ei taida olla vaihtoehtoja… Eikä taida bonuksetkaan kertyä… Eikä räntäsade odota ulkona…

  2. moi! pitää sanoa että pitkästä aikaa lueskelen sun kirjoituksia. aika on menny nopeasti oot ollut siel jo kuukausia. pitäis perehtyä myös miten j&h reissaavat thaimaan suunnalla. siel ei varmaan joulu tunnu niin ajankohtaiselta kuin tääl, just järkkäilen kortteja ja lahjoja… töis mennyt syksy monipuolisesti ja mukavasti, työt jatkuu elokuun loppuun ja syys-joulukuun olen lähetysseuran esikoulutusharjoittelussa työalueena Namibia:) valmistujais-kihlajaiskekkerit reilu kuukaus sitten meni kans kivasti. kuulumisiin!

  3. moi hyvää alkanutta vuotta, et ole tainnut kirjoitella pitkään aikaan vai enkö löydä uusia merkintöjä? tääl sataa lunta, näen tänää veeran, tuli äskettäin nepalista. namibianseura selvisi, nuokkariopiskelijamies… just 7 päivän työputki, nyt ansaittuja vapaapäåiviä. ja kurkku kipeänä. joulutauko oli ihana, sukuloitua tuli paljon. kunpa lunta tulisi hiihtämiseen riittävästi, viikonloppunakaan ei tyttöleirillä pulkkamäkeen päästy. tomiakin näin ku oli nuorisotyöntekijöiden neuvottelupäivät, sai viran! kuulumisiin, toivottavasti sulla on siellä mukavat työkaverit ja hyvät säät ja viihdyt kaikin puolin. moi!

  4. Ootko epsanjan taitoja päässyt treenaamaan? Vai puhuuko siellä kaikki suomea?

Leave a Reply

«