elisa reissailee

30  08 2008

Viikkoja tiellä, saan asfalttia niellä

Pakkohan tänne on nyt laittaa tällainen kommentti, että olen palannut Suomen maankamaralle. Ja hengissä vielä. Kuukausi jo melkein täällä vierähtänyt, eli elokuun kuudes päivä vedin keuhkot täyteen viileän raikasta kotimaan ilmaa. (Meinasi ihan oikeasti vallata ihmetys ku lentokentältä saapui tänne Pälkäneelle ja otti kunnon siemauksen maalaisilmaa, tuntu ku olis ollut jotain menthol-höyryä mitä hengitti.) Kovin ei ole tässä ehtinyt reissusta palautua, kun on pitänyt vierailla siellä sun täällä, ei taida pari tuhatta kilsaa auton mittarissa riittää. Joka tapauksessa kohta istun taas uudelleen koneessa. Enkä vielä tiedä mihin päin sitä oikeastaan suuntaa. Jännää!!!

Reissusta on muutamasta paikasta jääny vielä kuvia laittamatta, mutta ehkä saan aikaiseksi ne myöhäispäivityksenä. Kannattaa siis edelleenkin käydä vilkuilemas tätä blogia, tarkoitus olisi tsempata tämän suhteen taasen.. :)

 


Leave a Reply

« »