elisa reissailee

10 2008

Kuumetta

Kun vielä vaan tietäisi mistä johtuu. Toivon mukaan jännityksestä! Lauantaiaamuna lento lähtee ysin aikoihin Munchenin kautta Lanzarotelle. Yksi matkalaukku on jo pakattu, mut yli vuorokausi on vielä lähtöön aikaa, joten vielä voi ressata kaikennäköisistä asioista. Fiilikset on kyl tosi järkyt; ihan ku olisin kuumehorkassa ja laatta meinaa lentää. Toivon sydämeni pohjasta et tää todellakin on vaan jännitystä, olis aika mälsää lähteä kipeänä reissuun. Muistaakseni samanlaiset tunnelmat on ollut nuorempana tyttönä estekisoja edeltävänä yönä, joten laitetaan sen piikkiin, kun odottaa jotain todella kivaa. :) Tuoreessa muistissa on kyllä vielä keuhkoputkentulehdus, jonka sairastin ohimennen kurssilla opiskellessa ja Kreetalla pyörähtäen. Yritänpä ehkä jossain välissä laittaa kuvia sieltä Kreetaltakin tänne..

Ennakkotiedot tuosta Lanzarotesta oli kyllä mielenkiintoiset. Saari, jonka pituusmitat ovat 60 ja 20 km ja maisema on pelkkää laavakiveä. Ja saarella on Ikea. Vielä en ole viikkoa täällä ollut, mutta olen itse käynyt todistamassa tuon olemassaolon. Sieltä muuten sai ostettua Felixin suolakurkkuja… :P Saari vaikuttaa kuitenkin aivan mainiolta. Tosin suunnistaminen  paikasta toiseen tuottaaa pientä haastetta, kun kaikki talot ovat aivan samannäköisiä matalia valkoisia taloja. Kiirettä on pitänyt, mutta ehtisin sentään eilen käydä töiden jälkeen hiukan shoppailemassa Farionessa, ostoskeskuksessa, josta löytyy tuttujen Zaran ja Mangon lisäksi Bershka, Planet Earth jne.. Toivon mukaan en hetkeen ehdi uudelleen, muuten kyllä talous on pahasti miinuksella. 


One Response to “Kuumetta”

  1. Terveisiá tulen ja jaan maasta, kuten kirjoituksesta huomaa, taalla omat kirjaimet. olemme keskella ei mitaan, mutta onneksi netti pitaa linjoja auki. Esim. bbþuutiset tavoittavat minut realiajassa (kiitos toinen suomalainen þþ riippuvainen). No kulttuurista pitaisi myos nauttia, joten pitaa menna tuonne lampimaan altaaseen ja saunaan… Pida aurinomatkojen lippua korkealla!

Leave a Reply

« »