elisa reissailee

10 2008

Kotoisa koti – ehkä hiukan vanhahtava :D

Kämppäni on oikein mainio, hyvällä paikalla, mut liikenteen melu ei pahemmin haittaa. Tällä hetkellä oon pystynyt levittäytymään 2h+olohuone+baarikeittiö käsittävään asuntoon hyvinkin leveästi(asun yksin). Miinukseksi voin mainita, että eteisessä ei ole säilytystilaa kengille, joten käytävä olohuoneeseen on reunustettu pitkällä rivillä enemmän ja vähemmän kopisevilla jalkineilla. Plussana mulla on mukavan leveä parisänky.. :)

Tässä siis kuva terassista. Kasvit hyvässä kunnossa, kun puutarhuri käy hoitamassa ne. Harvemmin sitä löytyy palmu omalta takapihalta.

Paikalliset ötökät ei oo päässeet pahemmin häiritsemään mun olemista (tosin enhän mä siellä oo käynyt ku nukkumas) mut pari pienen pientä ötökkää on pitänyt liiskata, etteivät kutsu sukulaisiaan kylään mun luokse. Hämähäkki hyökkäsi sisään ku avasin terassin oven, mut se sai säästää henkensä supernopean etenemisensä ansiosta.


 
Ja olkkari näyttää tältä. Katotaan onko kaktukset elossa vielä kauden lopussa.

Paikallisbussilla kulkemista tuli kans testattua. Ostoskeskus Biosfera on siis noin vartin kävelymatkan päässä, mut halusin testata paikallisbussia. No menomatka meni kuites reippaillessa, kun bussihan lähti juuri nokan edestä.. Takaisin päin tullessa meinasin nousta väärään bussiin ja olisin löytänyt itseni Tiasista. Seuraavaa bussia saikin sitten odotella puoli tuntia (olisin kävellyt nopeampaa kotiin!!), mutta jaksoin kuin jaksoinkin odottaa sen, tietämättä siis etukäteen koska seuraavaa bussi tulee vai tuleeko lainkaan. Ja kaiken kruunasi se, että bussissahan istuin vahingossa kotiani lähimpänä olevan pysäkin ohi.. No, pieni kuntoilu on aina paikallaan! (saa nähdä, koska aloitan sen suunnittelemani säännöllisen kuntoilun…?!)


2 Responses to “Kotoisa koti – ehkä hiukan vanhahtava :D”

  1. Heippa! Hienoltahan toi sun uus lukaali vaikuttaa!! Paremmalta kuin moni hotellihuone konsanaan ;) Jos voisit laittaa vaiks sen sun osottees, mihin vois laittaa korttia tai muuta sen sellasta tuleen, ni se ois kiva. Ota kaikki irti tosta kokemuksesta ja nauti viel ku voit, arki odottaa sua kyl kotona ;) (yritetty kirjoittaa ilman ä-kirjaimia)

  2. Moikka! Mäkin kaipailisin sun postiosoitetta, voisi laittaa ihan oikeaa postia. Aikasmoinen kämppä… paljon leveämminhän sä siellä elät kuin täällä koskaan pienellä sosiaalialan palkalla. =) Kyllä kelpaa.

Leave a Reply

« »