Jun
26

Vähän sumua

SumuaOlin tänään tutustumassa läheisille Wicklown kukkuloille. Yllä on kaunista näkymää sieltä. Oli sitten meinaan pieni sumu. Linja-autolla oltiin reissussa ja kuski ajoi todella, todella hitaasti. Kun ei löytänyt oikeita risteyksiä. Eteen ei nähnyt yhtään. Tuossa kuvassa on laakso jossa kuvattiin mm. Braveheart leffan kohtaus. On kuulemma upea paikka :)

Kyllä siellä onneksi näkyi välillä jotain maisemaakin. Aina silloin ku oltiin alhaalla laaksossa.

Sumua

Jun
26

hyljejahdissa

Eilen oltiin Susanin kanssa veneilemässä. Oli todella upea päivä. Ei satanut edes. Eikä tuullut ihan valtavasti. Ja ulkona tarkeni ilman talvitakkia. Eli kerrassaan loistava Irlantilainen ilma. Tehtiin tunnin ajelu tuollaisella veneellä mikä näkyy tuossa kuvassa. Vauhtia riitti ihan mukavasti. Varsinkin, kun aallokko oli aikamoinen niin hyppi todella hyvin tuo paatti. Käytiin katsomassa hylkeitä, taidettiin nähdä kaikkiaan lähemmäksi kymmenen hyljettä. Muutamat niistä oikein esiintyivät meille ja osa sitten lähti kiireen vilkkaan karkuun. Hauskoja otuksia. Laitan kuvia sivulle jossain vaiheessa jahka saan ne koneelle siirrettyä.

Jun
21

Sataa, sataa ropisee

SadeEipä käy yhtään kateeksi niitä suomen hienoja säitä. Tänäänkin taitaa olla päivällä ollut noin 28 astetta etelässä. Täällä nautitaan ihanasta poikittaisesta vesisateesta ja mukavan raikkaan viileästä ilmasta. Kyllä on kesäinen tunne. Ja taitaa tuo juhannuskin olla tuloillaan, ei tunnu yhtään siltä. Jotain pitäisi varmaan keksiä juhannukseksi, jos pääsisi jonnekin vaikka grillaamaan makkaraa.

Tänään tuli ilouutinen, mulle on varattu lentolippu suomeen 3.7 ja paluu takaisin Irlantiin on 17.7, eli kaksi viikkoa ompi tuota kesälomaa.

On muuten ensimmäinen kesä 10-vuoteen, kun en ole rippileirillä. Ei ehkä senkään takia tunnu oikein kesältä tämä kyseinen vuodenaika.

Jun
10

150 000 kumiankkaa

KumiankkojaPitkä aika on taas vierähtänyt siitä, kun viimeksi tänne mitään kirjoittelin. Teemu oli siis käymässä ja tästä syystä ei päivityksille jäänyt paljoa aikaa. Nyt olen Belfastissa taas kevään viimeisellä kierrolla. Seuraavat on vasta elokuunlopulla.

Me adoptoitiin kumiankka. Se on joku noista veijareista tuossa kuvassa. Dublinissa oli karnevaalit ja niiden yhteydessä jokeen laskettiin 150 000 kumiankkaa. Halukkaat sai ottaa itselleen kummilapseksi kumiankan ja jos tuo ankka uiskenteli ekana maaliin niin silloin voitti jonkun palkinnon. Ei voitettu. Rahat meni johonkin hyväntekeväisyyteen, en muista minne. Oli aika upean näköinen tuo joki kun siinä uiskenteli sellainen määrä ankkoja…

Lisäsin uuden valokuvasivun, jossa näitä viime viikon tunnelmia on esillä

Jun
05

Koiria ja Hevosia

HevosmarkkinatLiikunnallista elämää vietetty viimeiset 5 päivää. Kallion kuningas mr. Teemu saapui vierailulle ja toi mukanaan uhkapeli-asenteen. Tässä sitä sitten ollaan, monta euroa köyhempänä mutta MONIA elämyksiä rikkaampana. Elämää ei voi rahalla mitata…

Tänään viikon päävedonlyöntitapahtuma tuossa ihan vieressä. Ihmisiä paikan päällä todennäköisesti tungokseen asti. Illan teema on ”Black To Win”. Koiria käytiin siis pelaamassa.