Jul
30

Ensitalveksi Vietnamiin

Nha TrangTarkkaavaiset korvani ovat kuulleet mielenkiintoisia huhuja. Suomessa käydessäni lyötiin noin 99% varmuudella lukkoon ensi talven sijoitukseni. Lähden jälleen Vietnamiin, mutta nyt hieman eri paikkaan kun viime talvena. Tällä kertaa kohteena on Saigon – Nha Trang yhdistelmä. Kivaa, Kivaa.

Se minne päädyn täältä Irlannista syksyllä ei ole vielä tiedossa. Vietnam kun alkaa vasta tuossa joulukuun tienoilla niin syksyn vietän jossain muussa maassa, epäilisin että turkissa. Mutta aika näyttää…

Jul
30

Onko ruoho vihreämpää?

Sammakon koipiaPitkän pitkä tauko on ollut tämän blogin päivittämisessä, taas. No hyvää kannattaa odottaa. Mikä sitten on hyvää sen saa jokainen ihan ite päättää. Minun mielestä hyvää on sammakonkoivet. Oltiin syömässä tässä iltana yhtenä ravintelissä ja siellä maistoin sammakonkoipia ekaa kertaa. Itse nuo pienen pienet jalat eivät maistuneet kovinkaan erikoiselta, tai siis oikein miltään, mutta kastike oli aivan taivaallinen. Valkosipulivoita, nam. Ja kyllähän tuo illallistelu oli muutenkin oikein onnistunut, erinomaista ruokaa ja hyvää viiniä. Se taisi olla viime viikon kohokohta. Vähissä on nämä elämän tähtihetket.

Joku idea oli tuohon otsikkoonkin, mutta en enää muista mistä oikein pitikään alun perin kirjoittaa ennen, kuin eksyin tuohon ruoka-aiheeseen. No ehkä se tulee mieleen sitten ensi kerralla.

Jul
24

Mestari on nähty ja koettu

Makke ja TeemuKesäloma oli ja meni. Meni kyllä vähän liiankin nopeasti. Melkeinpä kaikki kaverit ehdin nähdä ja vähän tuli sukulaisissakin kyläiltyä. Nyt sitten vain odottelemaan seuraavaa lomaa. Ei vaan kyllä tää työntekokin on oikein mukavaa. Kummasti piristää pienikin loma, nyt jaksaa taas syksyyn asti ahertaa. Tai no eipä täällä kauheasti ole aherrettavaa, hyvin rauhallista ja hiljaista. Tein uuden sarjakuvan siitä mitä kesälomalla tapahtui. Tarkemmin sanottuna kesäloman ihan loppupuolella, olimme kallion kuninkaan ”Fontaniuksen” kanssa Nykäsen Masaa ja Merviä kuuntelemassa lappeenrannassa. Monen vuoden haave täyttyi :)

Jul
04

Täältä tullaan

FinnairKohta se Helsinki-Vantaa ja koti Suomi siellä jo häämöttää. Istuskelen tällä hetkellä Dublinin lentokentällä ja odottelen, että kone lähtisi kohta. Harmi vaan, että kone on niin myöhään suomessa, menee ikään kuin tämä päivä aivan hukkaan. No pääasia, että pääsee lomalle.

Suuria suunnitelmiakin on loman ajalle. Kohokohtana on varmaan Matti Nykäsen keikka Lappeenrannassa. Perinteinen kesäreissu on taas luvassa ja tällä kertaa suuntaamme kohti itä-suomea. Ohjelmassa grillausta ja saunomista ja hauskanpitoa…

Ja toinen suunnitelma on lähteä käymään Turkissa kolmeksi päiväksi. Jos vain koneessa on siis tilaa. Paljon kauemmin ei siellä viitsi olla koska sitten ei jää tarpeeksi aikaa suomessa oleskeluun.

Kirjoittelen kuulumisia enemmän jahka olen turvallisesti päässyt suomen kamaralle. Korvissa raikaa jo Seminaarimäen mieslaulajien Helsinki-Vantaa kappale. Täältä siis tullaan.

Ja hups. Tätä en saanut vielä Irlannissa nettiin, ku lentokentän netti olikin maksullinen. Joten olenkin jo suomessa ja kaikki vallan mainioista. Nyt haukkaamaan jotain herkkuja tuolta äidin jääkaapista ja sitten nukkumaan niin jaksaa huomenna.