Oct
31

Atlantis uppoaa

Vettä tulee taas oikein kaatamalla. On kunnon ukkosmyrsky taas ja kaikki kadut lainehtii vettä. Autolla on kivaa ajalle, kun ei tiedä mihin kuoppaan sitä kohta tippuu. Tiet on aika huonossa kunnossa täällä ja nyt kun pinnalla on vähintään sellanen 30cm vettä, niin pinnan alla saattaa piillä mitä tahansa. Yksi bussi hajosi meillä tänään, kun vettä oli tiellä vähän liikaa ja kaikki vesi pääsi bussin konehuoneeseen. Ja hotelleihin sataa myös sisälle, erityisesti meidän 5 tähden Atlantis on uppoamaisillaan. Katosta tulee vettä sisälle ja kohta ulkoaltaidenkin vesi valuu sisälle. On tää syksy kivaa. Oikeasti on ihan kiva kokea syksy täällä, kunnon myrsky. Ja suomeen kun tulen niin siellä taitaakin olla talvi odottamassa. En siis missaa yhtään vuodenaikaa.

Kohta pitäisi lähteä pitämään tervetulotilaisuutta. Kahdessa hotellissa pitäisi kierrätellä paxeja kertoilla hieman Belekistä ja yleisesti ostoksista yms. Ja sitten syömään, nam. Pitää tänäänkin käydä testaamassa hotellien illallistarjoilu. Ihan vaan varmuuden vuoksi… Huomenna sitten takaisin Alanyaan. Siellä odottaakin pakkaaminen ja kämpän siivous.

Oct
30

Lämmitys toimii sittenkin

Täällä sitä ollaan Belekissä taas. Aamulla piti olla työvuorossa patikointi Kale kukkulalle, muta se sitten peruuntui. Yöllä alkoi taas satamaan ja ukkostamaan ja heräsin joskus kolmen aikaan siihen kun ukkonen iski johonkin ihan meidän kodin viereen. Aamulla piti sitten lähteä 8.30 reippailemaan asiakkaiden kanssa, mutta vettä tuli aivan kaatamalla. Ajattelin kuitenkin varmistaa, että kukaan ei oikeasti meinaa lähteä sellaisella säällä patikoimaan ja hurautin autolla kokoontumispaikalle. No siellähän yksi nainen seisoskeli sateenvarjon alla ja odotteli patikoinnille päästyä. Pahoittelin naiselle, että tällaisella ilmalla ei todellakaan lähdetä kiipeilemään minnekään kukkulalle. Iltapäivästä sade sitten hieman väheni.

Lue loput kirjoituksesta »

Oct
29

Vesipiippu ostoksilla

Pari päivää sitten kaupasta tarttui mukaan vesipiippu. Perjantai aamulla lähdimme Ullaan kanssa ensin aamiaiselle Kale kukkulalle. Upea kukkula joka kohoaa Alanyan keskustassa. Kukkulalla on korkeutta n. 250m ja sen päällä on vanha linnoitus 1200-luvulta. Kukkulalla on ihastuttavia ravintoloita ja herkullisia aamiaispaikkoja. Käytiin vanhan mummon luona aamiaisella. Mummo tekee itse kaikki oliivit, hillot, marmeladit ja muut herkut.

Lue loput kirjoituksesta »

Oct
26

Leikkisetänä

Ei se lakko onneksi sitten meidän lentoon vaikuttanut. Oli kone myöhässä vain ja ainoastaan 15 minuuttia. Kaikenlisäksi kone oli ihan Finnairin oma ja miehistö suomalaisia. Turhaan pelkäsin. No pientä onnea oli ehkä mukana, sillä naapuri kohteen kone oli ollut myöhässä 6 tuntia. No kaikki on taas palannut normaaliin kun on lakkokin ohi.
Lue loput kirjoituksesta »

Oct
21

Finnairin lakosta

Tänään olisi taas transfer päivä. Saapas nähdä miten paljon on lento myöhässä. Vaikka lakko on ohi niin silti on hyvin todennäköistä, että koneet ovat vielä ainakin tänään myöhässä. Eikä ole ihan tietoa, että tuleeko sieltä Finnairin kone vai kenties joku Ugandalainen lentokone hakemaan ja tuomaan paxeja. Pitääkin muistaa nukkua kunnon päiväunet sillä yö saattaa venyä aika pitkäksi.

Eileinen päivä meni sitten siivotessa ja kotona löhöillessä. Ilalla katsoimme James Bondia ja varsin aikaisin menin nukkumaan. Mitään erikoista ei siis ole täällä suunnalla tapahtunut. Nyt pitäisi lähteä aamiasta metsästämään jostain. Kulman takana olisi herkullinen simit-kahvila taidan hakea sieltä itselleni simitin. Simitit ovat vähän rinkelin tyylisiä leivonnaisia, sillä erotuksella että ne maistuvat hyvältä ja että niissä on paljon seessamin siemeniä päällä. Niitä saa erilaisilla täytteillä mm. juusto ja nakki.

Ainiin, ukkonen on vihdoin loppunut. Eihän sitä kestänytkään kuin viikon ja yhden päivän. Oli torstaina oikein upeat pyörremyrskyt tai tornaadot merellä. Niistä oli kuulemma ollut suomenkin uutisissa kuvia. Kaiken kaikkiaan näin neljä tuollaista pyörrettä merellä joista kaksi yhdistyi yhdeksi suureksi pyörteeksi.

Oct
20

R.I.P rakas mehukoneeni

Vuoden palvellut mehupuristin hajosi. Tänään kun tein itselleni aamiasimehua, niin kone räsähti rikki. Ei kestänyt suurta granaattiomenaa tuo puserrin. Kyllä tuolla vielä mehua puristaa, mutta hankalaa se on. Voi voi. Uusi maksaisi noin 20 liiraa eli noin 10 euroa. En taida enää tässä vaiheessa ostaa uutta puserrinta vaan sinnittelen tuolla vanhalla. Että sellasta ihmeellistä tänään.

Mehukone Mehukone2