May
31

Ostin uuden levyn

Tänään tein heräteostoksen ja ostin semmareiden uusimman levyn. Nyt pitää kiirehtiä kipin kapin kotiin kuuntelemaan tuota uusinta hankintaa.

May
30

1-vuotis synttärit!

Paljon onneaa vaan, paljon onneeaaa vaan, Makken blogi… Ihan meni minulta nämä suuret synttärit ohi tajunnan. Vanhoja juttuja lueskellessani huomasin että blogi täytti huhtikuussa 1-vuoden. Tervetuloa synttäri -kahville ja -kakulle!

May
30

Sivuilla vähän häikkää

Jos käytössäsi on Internet Explorer, niin vaihda se äkkiä pois. Tuo kyseinen selain ei nimittäin osaa näytää sivuja niin kuin pitäis. Esimerkiksi tuo säätiedotus näkyy mustalla pohjalla vaikka sen pitäisi olla kauniisti läpinäkyvällä pohjalla. Muutamia muitakin pikku vikoja on Internet Explorer selaimella sivuja katsottaessa.

May
30

Kodittomat, perkele.

Edellispäivä oli todella kuuma täällä, oli yli 30 astetta ja illallakaan lämpötila ei laskenut kovinkaan alas. Siitä syystä ajattelin nukkua ikkuna auki, jotta olisi vähän viileämpää. Ei kuitenkaan helpottanut juurikaan nukkumista tämä ratkaisu, sillä… Kadulla, ikkunani alla, nukkuu eräs koditon pariskunta ja tuo pariskunta kuorsasi niin kovaa että en meinannut saada unen päästä kiinni. No olin mä sitten jossain vaiheessa nukahtanut. Eilen oli onneksi jo vähän viileämpi päivä ja tänään on ollut taas vähän viileämpää. Nyt on itseasiassa ihan sopivat ilmat, sellaiset että teepaidalla tarkenee, mutta pitkähihaistakin voisi käyttää.

 Täällä on varsin paljon kodittomia asustelemassa pitkin katuja. Jokaisella on omat reviirinsä ja monilla on oma patja tai vähintään pahvinpalanen minkä päällä nukkuvat. Joillakin onnekkailla on ihan sänkykin kadulla. Nostavat päiväksi sängyn seinän vierustalle ja illan tultua ottavat sen taas esille. Nyt on näkynyt sänkyjä erikoisen paljon, kun kotini lähellä oli yleinen jätepäivä jolloin sai tuoda vanhat romut kadulle, josta jäteautot niitä korjailevat loppuviikosta pois. Moni koditon kävi tuolloin hakemassa sänkynsä.

Tapana on viedä omalle kodittomalle hieman syötävää tai jotain muuta aina aika-ajoin. Minäkin vein muutaman tummuneen banaanin minun kodittomalleni. Monet saattaa viedä vaikka pähkinöitä tai jotain muutavastaavaa.

Nyt takas töiden pariin ja illalla olisi yhteistyökumppaneiden kanssa hieman illanistujaisia tiedossa…

May
29

Jaiku

Suomalainen Jaiku on ehdolla parhaana web 2.0 palveluna. Tämä kyeseinen härpäke on löytänyt nyt tiensä minunkin elämään ja blogiin. Sivupalkissa on linkki Jaikuiluun. Ota sinäkin jaiku käyttöön ja liity kaveripiiriini…

Jaikuilun syvin olemus tulee esille vasta, kun on usemapi jaikuilijoita samassa piirissä. On muuten siitä kätevä tuo Jaiku, että nyt voin vaikka kotoa lähettää tekstiviestin ja se päätyy tuonne Jaikuun ja samalla myös tänne blogiin.

May
28

Mieletöntä keittoa

Olen löytänyt aivan asuntoni kulmilta ihastuttavan meksikolaisen ravintolan. Tulin tänään lounaalle nauttimaan keittioa, todella hyvää… En tiedä mitä keitto sisältää, mutta on sopivan tulista ja lisukkeena on tortilloja. Hintakaan ei ole paha annos on noin 3 euroa. Kaiken kukkuraksi täällä on ilmainen langaton netti… Voipi siis päivitellä blogia kätevästi. Taitaa tulla tästä mun kantapaikka.