Jun
27

Vieraita

kivaa, kivaa. On Aika mennyt todella nopeasti. kohta tulee 3 kuukautta täyteen tässä maassa. Aika on ihmeellistä, välillä se matelee ja välillä se juoksee. Mun tarvis kohta juosta kotiin siivomaan, äiti on tulossa kyläileen viikoksi… Mutta kuulumisia tarvii kirjoitella paremmalla ajalla. olisi vielä parit työjutut tässä tehtävänä.

Jun
27

Uusia kuvia sivuilla

Moro kaikki lisäilin muutaman uuden kuvan tuonne Flickr:n puolelle. Sinnehän pääset siis sivun vaemmasta laidassta löytyvän pienen kuvakollaasin kautta…

Jun
22

Ikkunat vaan helisi

Eilen oli varmasti tämän kesän lämpimin päivä täällä oli noin 38 astetta. oli yhtä tuskaa liikuskella kaupungilla tuolloin. eipä onneksi paljoa tarvinnut ulkona olla. Kotikin on toistaiseksi aika viileä, ei ole vanha kivitalo vielä lämmennyt. Huomaa ison lämpötilaeron heti kun ulkoa astuu rappukäytävään.

No eilen olin kotona katselemassa televisiota kaikessa rauhassa. Ainiin eilen sain siivottua kämpänkin ja pestyä pyykit pitkästä aikaa. ihan vieraita ajatelle. Mutta missä on kaikki vieraat. missä on turun oma lahja suomen musiikkielämälle, suomen frank zappa. No eipä ole näkynyt, vaikka kylään piti tulla. Jokatapauksessa olin siis telkkaria katselemassa, kun alkoi valtava tuuli ja sade ja kilinä ulkoa. Hetkessä oli tullut todellinen myrsky kaupunkiin. Meidänkin talosta hajosi varmaan 10 ikkunat. Oli hienoa katsella ulos kun lasinsirpaleita tipahteli kokoajan kadulle ja taivaalta tuli vettä ja rakeita. Tuuli oli ihan käsittämättömän kova. Lämpötilakin laski 30min noin 15 astetta. Mikä oli todella hyvä juttu. oli ihana mennä nukkumaan kun oli raikasilma.

Viimeksi muistan, että samanlaisia tai kaltaisia tuulia on ollut silloin kun olin armeijassa. Utön saarella joskus jouluaaton tienoilla tuuli samalla tavalla. Silloin pystyi ihan huoletta nojaamaan tuuleen eikä kaatunut maahan.

Jun
21

Juhannus?

Jaahas on juhannus tulossa. Täällä ei kyseisestä juhlasta ole mitään tietoa, eikä sitä siis mitenkään juhlita. Eipä ole mitään erikoisia suunnitelmiakaan juhannuksen varalle. Saapi nähdä mitä oikein sattuu ja tapahtuu onhan itse turkulaisen musikkkimaailman grand old man tulossa tänne lomailemeen. Tänään olin aamulla lentokentällä hakemassa asiakkaita, sitten kävin kotona päiväunilla. Ja iltapäivällä pidin tervetulotilaisuuden. Nyt olen siis toimistolla. Sain juuri ison pinon laskuja tarkastettua nyt pitäisi vielä muutama risteilylippu kirjoittaa ja sitten olen valmis lähtemään kotiin. Hyvää juhannusta vaan kaikille blogin lukijoille.

Jun
18

Ärsyttää

Kävin kaupassa ja tarkoituksena oli ostaa tarvikkeet feta-salaattia varten. Menin ensin isoon-kauppaan (tyyliin s-market) ja ajattelin että kyllä mä sieltä saan kaikki tarvikkeet. No arvatkaa sainko. En saanut. Kurkku ja paprika löytyi sieltä, mutta fetaa ei ollu niillä eikä tomaatteja. No ostosten kanssa kotiin ja sitten lähikauppaan, sieltä löyty tomaatti mutta ei fetaa. Suunnistin sitten kolmanteen kauppaan josta sain fetan. Kotiin päästyäni tajusin, että kaapissa ei ole yhtään oliiviöljyä. No ei muuta kuin uudestaan lähikauppaan. Nyt pitäis olla kaikki tarvikkeet salaatin tekoa varten. Helpointa on siis ostaa se pakaste pitsa, niitä kun on joka kaupan pakastealtaassa… Mutta sehän ei käy päinsä, kun on taas menossa terveysruoka-kausi. Se mäkkäri-hampurilaisviedeo taas palautti siihen todellisuuteen, että välillä vois syödä vähän terveellisemmin. Helppoa se ei ole.

Jun
18

Höh

Saakeli, joku on pöllinyt yhdestä hotellista hotellikansion. Nyt joudun kasaamaan sellasen uudestaan. Muuten ei mikään paha operaatio, mutta kaikki kuvat tarvii metsästää uusiksi. Tekstit on koneelle, senkun tulostaa. Mutta kuvia ei löydy mistään. Aina silloin tällöin häviää näitä meidän lomakansioita hotelleista. Niissä kun on paljon hyödyllistä sietoa niin esimerkiksi ei ole ihan tavatonta että kilpailijat niitä pöllivät ja esim onpa jopa eräässä maassa eräs hotelli sanonut, että kansion oli napannut mukaansa eräs varsin kuuluisa televisioon matka-ohjelmia tekevä herra. Tätä ei tietysti kukaan pystynyt todistamaan. Siis suurta huhua, mutta kuitenkin. Täällä en tosin epäile pätkääkään kilpailijoita. Mutta ehkä joku omatoimimatkailija tai joku muu. en tiedä minnelie hävinnyt. Uusi pitää jokatapauksessa tehdä.