Apr
24

Irlanti kuittaa

0 kommenttia

LammasRakas päiväkirja. Vai miten tämä oikein pitääkään aloittaa. Eipä kuulu mitään erikoista minulle tänään. Paitsi, että on todella ähky olo. Syötiin ensimmäistä kertaa kunnon irlantilainen aamupala tänään. Makkaraa, pekonia, munakokkelia, punaisia papuja, paahtoleipää ja kahvia. Hyi. Ei ollut sopiva heti aamuksi sellainen rasvan määrä. Mutta on ainakin kokeiltu.

Tänään ajattelin tempaista itseäni niskasta kiinni ja mennä varaamaan kuntosalille kuukausikortin. Sieltä tuli tekstari tässä yhtenä päivä, että nyt olisi oikein hyvät alennukset tiedossa. Ja puolet tuosta kuntosali kortista kun saa vielä maksatettua firmalla. Ei jää paljoa maksettavaksi ja olisi vähän vastapainoa näille irlantilaisille aamiaisille.

Ja kovasti kiitoksia teille kaikille jotka olette minua sähköpostilla muistaneet. mukavaa lukea myös teidän kuulumisia. Pitäisi tässä lähiaikoina päättää koska haluan loman pitää. Luultavasti pidän sen kesäkuun lopulla. 12 päivää sitä lomaa on vasta ehtinyt kertymään, mutta onhan se parempi kuin ei mitään. Silloin jos ehtisi vähän näkemään tuttujakin paremmin kuin noilla aikaisemmilla suomen käännöillä, jolloin on ollut todella kiire…

Jollain viikolla, kun en ole kierolla ja täällä on hiljaisempaa niin ajattelin lähteä käymään jossain päin Eurooppaa. Ihan vain pariksi päiväksi lomailemaan jonnekin. Täällä, kun pitää majaansa suuri halpalentoyhtiö Ryanair nimeltään. Ne mainosti paripäivää sitten että esimerkiksi Milanoon pääsisi 6€ ja Lontooseen 0.30€ plus verot päälle jotka on noin 20€. Eli aika halpoja lentoja on täältä käsin vähän jokapuolella Eurooppaa. Suomeen ei niin halvalla ikävä kyllä pääse. Halvin taisi olla Blue1 jolla suorat menopaluu lennot oli noin 150€.

Taidan tästä lopetella ja lähteä toimistolle tekemään vähän töitä ja sitten kaupungille asioille. Ostelemaan tulostimeen mustetta ja muuta sellaista. Se on moro.

0 comments
Add a comment