Oct
21

Dating- ja parituspalvelut

0 kommenttia

Olisi varmaan ajankohtaista perustaa matkalla.eu:n oma dating- ja parituspalvelu. Sillä voisi varmasti tehdä rahaa. Sivuille tulee kuukausittain ihmisiä hakusanoilla jotka liittyvät deittailuun, varsin yleinen hakusana on esimerkiksi seuralaispalvelu. Jos joku on siis etsimässä itselleen elämänsä miestä tai naista niin ei muuta kuin viestiä tänne suuntaan niin laitetaan ilmoitus esille =) Pitäähän ajanhengessä mukana olevan sivuston vastata kävijöiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Dating Suomi on ollut tämän kuun ehdoton suosikkihakulauseke. Paritus tosin taitaa olla suomessa laitonta joten siihen matkalla.eu ei halua syyllistyä, mutta voimme toimia tuleva-elämänkumppani-välitystoimistona, pientä korvausta vastaan tietysti. Olemme jopa avanneet sähköpostiosoitteet mullekaunisjafiksuvaimo@matkalla.eu ja mullekomeajaviisasmies@matkalla.eu  joihin voi tiedusteluja lähettää. 

Hakusanojen perusteella on etsitty erityisesti Vietnamilaisia kumppaneita, mutta ihan tässä vaiheessa emme välitä kumppaneita ulkomailta. Kannattaa kaikkien aloittaa se vaimon tai miehen haku vähän lähempää eli Suomesta ja sitten vasta siirtyä sinne ulkomaille. 

Mitä mieltä olette kaipaako matkalla.eu seuralaispalveluita? 

Joku blogiin eksynyt on kaipaillut hierojaa porin hotelliin. Vaikka mä Poriin olenkin muuttamassa niin siinä ei kuitenkaan ole todellinen syy. Hierontapalveluita emme ala tarjoamaan. Se on jämpti. 

0 comments
Add a comment