Oct
21

Synttärijuhlat

3 kommenttia

Kaikessa hiljaisuudessa vietti matkalla.eu kaksi-vuotis syntymäpäiviä noin kuukausi sitten. Matkalla.eu on kovasti kasvanut kahden vuoden aikana ja kaikenkaikkiaan artikkeleita on sivuillamme tällä hetkellä 387. Paljon on kahdessa vuodessa tapahtunut ja monia mielenkiintoisia tarinoita on sivuiltamme luettavissa. Blogeissa liikutaan moneen suuntaan taatusti pääsemme lukemaan monia mielenkiintoisia tarinoita jatkossakin. 

Impivaara Joneshan lähtee tänään uudelle seikkailulle kohti Ameerikaan ihmemaata, mielenkiintoista nähdä millaisiin seikkailuihin Jones päätyy ja minne elämä häntä johdattaa. Elisa on muuttanut hiljattain Lanzarotelle ja raportoi sieltä kuulumisiian ja tekemisiään.  Anni ja Jyrki ovat ihan kohta lähdössä elämänsä seikkailulle maailman ympäri, taatusti kiehtovaa tarinaa on luvassa heiltäkin. Minä puolestaan olen palaamassa matkoilta takaisin Suomeen. Siitä en tiedä kuinka kiehtovaa kirjoitettavaa Suomen arjesta on, mutta se on varmaa että tämäkään blogi ei tule mitään hiljaiseloa viettämään.

Koska viralliset synttäri meni jo kuukausi sitten niin vietetään sen korvikkeena nyt sitten 2-v ja 1-kk synttäreitä. Kaikki olette sydämellisesti tervetulleita mukaan juhliin. Matkalla.eu tarjoaa kaikille kupposet virtuaalikahvia ja -kakkua. 

3 comments
 1. Porin Mies
  October 21st, 2008 at 1:18 pm

  Erittäin hyvää virtuaalikakkua.. kiitos…
  ja Onnittelut 2v1kk juhlien johdosta!

  *ojentaa virtuaalilahjan*

 2. October 21st, 2008 at 1:19 pm

  Kiitos lahjasta, tällästä mä oon aina toivonu!

 3. Impivaara Jones
  October 28th, 2008 at 12:24 am

  Jep! Onneksi olkoon matkalla.eu! Niinkuin nuorukaisten kuuluukin, se kasvaa ja kukoistaa!

Add a comment