Oct
21

Ei räjähtäny

0 kommenttia

Pommiepäily Budapestin lentokentällä

Tapahtuipa jo kolmannen kerran että lentokentällä ollessani saapuivat poliisit paikalle ja tyhjensivät lentokentän tuloaulan kokonaan. Kaikki ajettiin pihalle koska paikalta oli löytynyt naisten käsilaukku jolle ei ollut omistajaa lähettyvillä. 

Hetken käsilaukkua tutkailtuaan poliisit päättivät eristää alueen ja paikalle tuotiin isot muoviset suojat jotka aseteltiin käsilaukun eteen. Tässä vaiheessa kaikkia pyydettiin poistumaan rakennuksesta pihalle. Pihalla jonkin aikaa seisottuamme tuli pillit vinkuen poliisien pommiryhmä paikalle. He kipittivät sisälle pommikoiran kera. Komeat oli varusteet pommiryhmällä. Sisällä olivat sitten haistattaneet laukkua koiralla, mutta koira ei mitään kiksejä laukusta saanut. Näin ollen poliisit päättivät sörkkiä laukkua ja avasivat sen. Sisältä paljastui perus käsilaukku sisältö. Huulipunaa, kalenteri, kännykkä ja epämääräinen läjä kaiken laisia purnukoita ja paperia. 

Vaara kun oli ohi päästettiin kaikki taas sisälle ja minäkin palasin odottelemaan asiakkaita. Oli muuten toiseksi viimeinen kerta kun odottelen kentällä asiakkaita. Jee jee. 

Ei ollutkaan pommia

0 comments
Add a comment