Oct
21

Panoraama

0 kommenttia

Sattuipa osumaan silmiin hauskanen iPhonelle tehty pikkuohjelma, Pano nimeltään. Kyseisen ohjelman avulla voi tehdä panoraamakuvia todella helposti. Ohjelmaa näyttää aina edellisestä kuvasta pienen palan jolloin seuraava kuva on helppo näpsästä tuon edellisen perään. Kun kuvaus on valmis niin ohjelma parsii otetuista kuvista panoraama kuvan. Mä testailin tota ohjelmaa täällä himassa, ei mikään parhain kuvausympäristö. Tarvii päästä kokeilemaan jonnekin missä on laaja maisema, niitähän täällä kyllä riittää. Mutta hyvin näyttää ohjelma toimivan, pieniä virheitä näkyy tuossa esimerkkikuvassa, ne varmaan johtuu siitä että täällä “maisema” on liian lähellä kameraa. Jos omistat iPhonen niin käy lataamassa ohjelma täältä. Jos kiinnostaa nähdä lisää ohjelman avulla otettuja kuvia niin niitä löytyy Flickr ryhmästä. Alla oleva kuva koostuu kolmesta eri kuvasta.

Panoraama olohuoneesta

0 comments
Add a comment