Apr
05

Hengissä

3 kommenttia

Voiko tätä uskoa edes todeksi, mä päivitän blogiani pitkästä aikaa. Viimeisin maininta taitaa olla vielä niiltä ajoilta kun Unkarissa asustelin. Nyt lupaan parantaa tapojani ja kirjoitella blogiini merkintöjä edes hieman useammin kuin 4kk välein =)

Mutta ensiksi päivitän blogiohjelmiston uusimpaan ja sitten kuulette minun kuulumisiani enemmän…

3 comments
 1. Impivaara Jones
  April 15th, 2009 at 1:46 pm

  Hurraa!

  Viiden ja puolen kuukauden odotus on vihdoin palkittu!

  Hienoa Makke!

 2. Impivaara Jones
  July 14th, 2009 at 5:35 pm

  Jännityksellä odotan päivittyykö blogi ennen kuin 4kk on täynnä. Armonaikaa kolme viikkoa =).

 3. Impivaara Jones
  August 12th, 2009 at 2:30 pm

  Olen Makke itsekin huomannut, ettei kannata lupailla blogipäivityksiä tietyn ajan sisällä. Turhaa stressiä, eikä tule kuitenkaan päivitettyä. Ota siis rennommin. Näiden tiukkojen “päivitys tietyn ajan sisällä” -lupausten sijaan ehdotan uudeksi deadlineksi maailmanloppua. Eipä ole kukaan kyselemässä jos menee yli.

Add a comment