Apr
14

Kotona Dublinissa

0 kommenttia

DublinOli todella hienoa päästä tänne Irlantiin taas. Kentällä tapasimme Susanin kanssa ja sieltä suuntasimme sinivalkoisilla siivillä kohti Dublinia. Meitä oli vastassa agenttimme Aspects Of Ireland:n edustaja ja johtaja Brian. Hänen maasturiinsa yritimme ahtautua kaikkine kasseinemme, niitä taisi olla yhteensä n. 10. Matkalla kohti uutta kotia Brian kertoili vähän Irlannista ja uudesta asunnostamme. Asunto osoittautui todella hienoksi. On parketti lattiat ja vaikka mitä hienouksia. Brian oli ostanut meille tervetuloa paketin, jossa oli viskiä, viiniä, vettä, leipää ja kahvia sekä teetä. Todella huomaavaista. Lisäksi vuokraisäntä kävi tuomassa vielä mikron, leivän paahtimen ja vedenkeittimen meille. Nyt on siis täysin varusteltu asunto meillä.

Kun olimme saanet tavarat noin suunnilleen paikoilleen, niin suuntasimme kohti kaupunkia. Tämä asuinalue, jossa asuntomme sijaitsee on oikein ihastuttavaa seutua. Kiertelimme ensin omaa lähiseutua ja sitten käppäilimme vielä Dublinin varsinaiseen keskustaan. Ihmisiä oli yllättävän paljon liikkeellä. On ihanaa olla kaupungissa jossa pärjää englannilla ja varsinkin sellaisessa paikassa jossa on yllin kyllin kulttuuria ja elämää. Selailimme tapahtumakalenteria ja näyttää siltä, että melkein joka iltana olisi jotain katsomisen ja näkemisen arvoista.

Paljon on kyllä opiskeltavaa ja taitaa mennä vielä pitkä tovi ennen kuin tämä kaupunki ja varsinkaan Pohjois-Irlanti on hallussa. No onneksi on aika ja alku on aika rauhallinen, kun agentilta on kaikki pääsiäisen vietossa ja vasta tiistaina näemme heitä ja pääsemme keskustelemaan heidän kanssaan kesänkuvioista.

0 comments
Add a comment