Nov
06

Kämppä tyhjenee

0 kommenttia

Vielä pitäisi imuroida ja pestä muutama tahra lattialta, niin sitten on tää kämppä luovutuskunnossa. Omat tavarat olen pakannut ja firman tavarat on toimitettu naapuri asuntoon ja toimistolle. Eli kaikki on nyt valmista. Huomenna aamulla klo 05.15 tuleepi bussi hakemaan mua ja körötellään Belekkiin mistä nappaan asiakkaat kyytiin. Todella nopeasti on aika mennyt täällä Turkissa. Tuntuu siltä, että vastahan tänne tulin. Kävin tuolla naapuri blogin puolella katsomassa, että olen ollut täällä 43 täyttä vuorokautta. Joneksen kanssa kun lähdettiin matkaan samaan aikaan.

Tänään oli poliisit häiritsemässä normaalia liikennettä. Oli aivan outoa kun kaikilla mopoilijoilla/moottoripyöräilijöillä oli kypärät päässä. Poliiseilla oli tehoratsia. Samoin ne oli tarkkailemassa, että yksisuuntaisia teitä ei ajeta väärään suuntaan ja että kukaan ei aja punaisia päin. Mäkin jouduin kiertämään yhden korttelin ylimääräistä, kun en päässyt vakio reittiäni ton tarkkailun takia =) Mopolla/moottoripyörällä on kyllä todella helppo liikuskella kaupungilla, kun pääse pujotteleen varsin pienistä rakosista. Samoin pääse hyvin yksisuuntaista kumpaan suuntaan tahansa. Ja täällä on tapana, että mopolla voi tietyissä tapauksissa ajella punaisia päin. Täältä kun puuttuu omat valot kääntyville, niin se aiheuttaa ylimääräistä odottelua ja näissä tapauksissa “voipi” vähän sääntöjä rikkoa.

Kävin tänään napsimassa vähän valokuvia Kale-kukkulalta. Sieltä näkyi upeasti lumihuippuiset vuoret. Pitääkin laittaa ne kuvat jossain vaiheessa esille. On vaan jotain ongelmia noiden kuvien siirtämisessä koneelle, niin en saa nyt mitään uusia kuvia päivitettyä.

Kaupassa pitäis käydä, ku on aika kova nälkä mutta turkin rahaa ei ole kuin 30 kurusta eli noin 15 senttiä. Sillä ei taida saada ku yhden leivän. Euroja olisi mutta en viitsi mennä vaihtamaan. odotan siis huomista, silloin pääse syömään äidin herkullisia pöperöitä. Unohdinkin tehdä ruokatoivomuksen. Eli äiti jos luet tätä niin toivoisin ruisleipää, juustoa, maitoa, meetvurstia ja makkarasoppaa. Kiitos.

0 comments
Add a comment