Nov
07

Härmä häämöttää

0 kommenttia

Suomessa ollaan. Loskaa näyttää olevan jokapuolella, olisin odottanut että olisi ollut kaunis lumipeite maassa ja noin 5 astetta pakkasta. Se olisi ollut varsin sopiva sää, muuta ei niin ei. Koneesta kun maankamaraa katseli niin näytti todella ankealta, pelkkää harmaata ja valkosta. Kaikki värit puuttui, ei vihreää metsää missään, ei punasia taloja, ei sinisä järviä, pelkkää harmaata. On kyllä todella ihanaa olla täällä taas. Kyllä suomi on aina suomi. Olen tässä mietiskellyt näiden töiden lopettamista, mutta ei sitä voi lopettaa ainakaan puoleentoista vuoteen. Nyt olen lupautunut talveksi töihin ja sitten kesä menee samaan syssyyn. Kesän jälkeen ei voi kuitenkaan lopettaa, koska en halua jäädä tänne talvea vassten, eli pakko lopettaa talven jälkeen. Mahdollisesti puolentoista vuoden päästä siis. Silloin luulen, että tää ammatti on koettu ja on aika asettua aloille, En vaan tiedä että mitä sitä sitten joskus “isona” haluaisin tehdä. No siihen on onneksi aikaa.

Kohta pääsee äidin luo syömään. Mitähän se on oikein mahtanut minulle tehdä… Toivottavasti jotain makkarasta. Keittoa tai uunimakkaraa. Ne ois mun suurimmat toiveet.

Ohjelmaakin on jo kehkeytynyt tulevalle viikolle, miten se aika taas oikein riittääkään kaikkeen. Pakko riittää, ei muu auta. Kavereita on kuitenkin aivan pakko nähdä, siitä en tingi…

0 comments
Add a comment